НАснимка: Туитър НАТО трупа сили в Средиземно море, съобщава Интерфакс.Германската фрегата

...
 НАснимка: Туитър НАТО трупа сили в Средиземно море, съобщава Интерфакс.Германската фрегата
Коментари Харесай

НАТО трупа сили в Средиземно море

 

НАснимка: Туитър

 

НАТО натрупа сили в Средиземно море , оповестява " Интерфакс ".

Германската фрегата " Олденбург " мина в понеделник през Гибралтарския пролив и влезе в Средиземно море.

Корабът се насочва на изток.

Министерството на защитата на Германия обмисля опцията да вземат участие в интервенциите на Съединени американски щати, Англия и Франция против Сирия при положение на  използването на химически оръжия в Идлиб,  която е последната цитадела на ислямисти в страната, разкри предходната седмица в. " Билд ".

Германският канцлер Ангела Меркел даже съобщи, че вероятността за потребление на химическо оръжие в Сирия не може да бъде подценена. " Да се ​​каже, че можем да се обърнем, в случай че се ползва химически оръжия и няма да  бъде спазена интернационалната спогодба  - това не може да е отговорът ", - сподели Меркел, говорейки предходната сряда в Бундестага.

В момента, в източната част на Средиземно море са три ракетни разрушители на военноморските сили на Съединени американски щати - " Карни ", " Рос " и " Уинстън Чърчил ", които са оборудвани с крилати ракети " Томахоук " с обсег от 1600км, и флагман от 6-ти американски флот " Монт Уитни ". В Средиземно море има и  най-малко три американски подводници  от американската атомна база в Лос Анджелис, оборудвани с ракети " Томахоук ".

Според западните наблюдаващи, сега силите на американския военноморски флот в Средиземно море имат минимум 204 ракети, които мода да се употребяват за офанзиви по цели в Сирия./ news.bg

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР